Albin Elowson

Premiär BIG BANG SCCS Falköping

Till mina Sponsorer och Samarbetspartners!

I helgen var det äntligen dags för säsongs premiär av SCCS i Falköping!

Har varit lite hektiskt inför detta. Jag har testat lite med en crosshoj och fjädring under försäsongen. Men fick backa tillbaka till enduro hojen som jag körde på förra året veckan innan race. Då jag inte fått alla bitar på plats med den nya crosshojen.

Det vart ett tufft race med högt tempo med VM förare i startfältet. Även lite strul tidigt i racet då hojen slutade gå… men racet är inte över förens målflaggan har fallit, så kämpade på och de slutade med en vinst. En riktigt skön start på säsongen.

Lyssna på intervjun och kolla på de klipp nedan efter helgens race!

Nästa race är om två helger i Söderhamn, då den 2a deltävlingen av SCCS körs.

Stort tack för ert stöd till min satsning!

//Albin Elowson #1