Albin Elowson

SVENSK MÄSTARE I ENDURO

Till mina sponsorer och samarbetspartners!

YEEEESSSS!!!

I helgen lyckades jag säkra gulden i SEC och i min klass under den 5/6 deltävlingen av EnduroSM som gick av stapeln i Töreboda.

Var givetvis lite nervös inför detta. Men de skulle ändå ganska mycket till så som ett maskinellt problem för att jag inte skulle säkra titeln. Jag hade ganska god marginal att gå på.

Lördagens race började lite stelt och avvaktande körning för att sedan komma in i körningen bättre. Men tappade för mycket på min konkurrent Mikael Persson som var snabb under de första varvet. Så han fick en lucka på ca 30sek. Men jag försökte vinna så många prov som gick för att få en go känsla inför morgondagen. Slutade med en 2a plats totalt och vinst i min klass.

Söndagen så vaknade man upp lite extra nervös då jag hade stor chans att säkra guldet. En 6e plats i totalen var de som krävdes för att vinna titeln. Men gick in med inställningen att jag ska köra som vanligt och dra för att vinna. Slog i ett träd med axeln på sp2 så att jag höll på att flyga av hojen… men lyckades ändå rädda upp situationen men tappade flow och känsla efter de. Så Mikael fick en betryggande ledning igen. Så nu ändrade jag game plan och backade tillbaka några % i körningen för att inte göra bort mig.

Kunde med säkerhet och go känsla köra i mål dag2 och säkra min 4e SEC titel och min 2a i SM2.

Alltid gött att vinna men de bästa är att finalen i Enköping är kvar… så jag kan bara åka dit njuta, slappna av och dra för att de roligt…. Go känsla!

Jag vill tacka alla er som läser detta för att de är ni som gör detta möjligt!

Stort TACK för erat stöd!

Med Bästa Hälsningar

//Albin Elowson #1

Häng med mig på SP3-4 under söndagen…