Albin Elowson

SM Karlskoga

Till mina sponsorer och samarbetspartners

Efter Rumänien kom jag hem och var sjukt laddad på att träna, det vart många cykel pass och jag kände att kroppen svarade bra!

Tyvärr råkade jag bli smittad av nått riktigt elakt virus för ca 2 veckor sedan… Fick feber några dagar, nässelutslag blommade upp. Jag spydde en dag och det satte sig rejält på mina luftrör. Som redan är nedsatta utav min astma. Gjorde allt jag kunde för att bli frisk till SM deltävlingen i Karlskoga, kom dit och orkade i alla fall gå proven. Hade satt som mål att lyckas ta mig runt och komma imål, för att rädda lite poäng. När jag värmde upp inför start blommade nässelutslagen upp och hela kroppen var full, efter ett varv med några vurpor, hostattacker och andningssvårigheter valde jag att avbryta. Dagen efter konstaterade vårdcentralen en lättare lunginflammation och jag har nu fått penicillin att äta i en vecka. Nu är det på bättringsvägen! Hoppas på att kunna cykla något pass innan vi flyger ner till Italien den 18/6 för den fjärde VM deltävlingen där.

I och med att jag bröt deltävlingen i Karlskoga hamnar jag poängmässigt en bit ner i både klassen och i totalen. Men det är bara 2/7 deltävlingar körda och allt kan hända!

Nu väntar fyra intensiva veckor, VM Italien, dubbelhelg SM Bollnäs, Stångebroslaget och sen VM helg i Slovakien.

Tack för att ni är med och hjälper mig! Hoppas ni alla får en bra midsommar och sommar.

Ha det gött!

//Albin Elowson #1