Albin Elowson

VM Italien och sjukdom

Till mina sponsorer och samarbetspartners!

Nu har det gått 1 månad sedan jag vart sjuk och detta har varit ett långt och segt sjukdomsförlopp, feber, magras, nässelutslag och lunginflammation.

Var i Italien förra veckan och testade att köra VM vilket tyvärr inte kroppen var med på ännu! Troligtvis har jag fått någon typ av bakterie som tex ”mycroplasma” som har satt sig i luftrrören och lungorna som redan är ansträngda av min astma.

I veckan så har jag velat fram och tillbaka om hur jag ska göra med helgens SM deltävling i Bollnäs. Men har kommit fram till att avstå då jag vill bli 100% frisk och känna mig stark innan jag ska dra igen.

Lyssna på en liten sammanfattning nedan:

Stort tack för att ni är med och stöttar mig i med och motgångar. Snart är vi tillbaka på topp!

Med Vänliga Hälsningar

//Albin Elowson #1