Albin Elowson

Sponsor 2021

Till mina sponsorer och samarbetspartners.

Tjena,

Hoppas allt är bra med er? Hoppas att ni håller er friska i dessa oroliga tider med Covid-19. I och med detta så kan jag inte planera in en sponsorträff iår. Utan denna kommer att få ligga på is tillsvidare.

Jag skulle vilja ta mig ut till er och ha ett personligt möte men det är något jag anser är dumt. Men som tur är så har vi ju andra hjälpmedel, som man kan använda istället. Jag vill gärna komma i kontakt med er och ta ett personligt snack om året.

Enduro VM 2021

Nu är det dags att ladda om för nya mål. Jag är riktigt glad och taggad på att satsa mot en full VM säsong igen. Nu när jag har vunnit SM så vill jag lägga fullt fokus på VM nästa år. Jag kommer givetvis att köra de SM tävlingar som ligger bra i kalendern. Mitt mål är att ta pall placeringar och i slutet av säsongen stå på pallen. Jag kommer att köra i samma klass nästa år men kommer med stor sannolikhet på en 350cc igen. Har redan nu börjat testa denna igen och tror det kommer kunna bli bra.

KONTAKT

Med detta sagt så hoppas jag att ni vill vara med och stötta mig nästa år.

Svara på detta meddelande med hur och när ni vill bli kontaktade. Kan vara skype, faceTime, vanligt telefonsamtal eller liknande. Era telefonnummer har jag.

Jag kommer att skicka ut en ”Tack tavla” på posten. Så får vi hoppas på att vi kan dra ihop en sponsorträff senare.

Tack för erat stöd!

Med Vänliga Hälsningar

//Albin Elowson