Albin Elowson

Väntans tider!

Till alla mina Sponsorer och samarbetspartners.

Hej,

Jag hoppas att ni alla mår bra trots de oroliga tiderna som råder i världen just nu i och med Covid-19.

Detta konceptet av kommunikation är något nytt för både mig och er, jag tror att detta kommer bli riktigt bra! Lite roligare än ett vanligt sms.

Som för alla i världen just nu så är detta kännbart på många sätt och vis, även för mig inom enduron. Men om jag ska se något positivt i det som händer just nu, så är det att jag får mer tid att komma tillbaka efter min armbågsskada.

Just nu så är alla tävlingar fram till slutet av juli inställda eller framflyttade. Den tävling som står näst på tur är årets happening, Enduro VM i Skövde v.30… Tyvärr så är risken stor att även denna tävling ställs in. Men det är bara vänta och se vart allt detta slutar. 2020 kanske bara får skrivas som ett år som inte blev av!

Men detta är kanske ett år som jag behöver för att ladda om batterierna på alla plan, efter de tuffa skador som har varit de senaste åren.

Så just nu ägnar jag min tid åt att vara med min flickvän Alice uppe i Norrtälje. Jag jobbar som snickare hos svärfar Pelle på förmiddagarna, eftermiddagarna ägnar jag åt att träna fys, hoj körning och testning. Men kommer givetvis hem och kollar till läget hemma i Skövde emellanåt!

Jag har nu varit igång och kört hoj i 2 månader. Rehaben har gått bra och vi är nöjda med hur allt går, men de tar tid… lång tid!! Hur mycket man än vill så går detta inte att skynda på. Men jag känner att farten i körningen nästan är fullt tillbaka, bara lite styrka i vissa muskelgrupper som saknas. Jag tror dock att det hade varit tufft i slutet på en SM eller VM helg där jag står just nu.

Jag har iår valt att gå upp i storlek på hojen till en 450cc. Detta är en tanke som har funnits under flera år men aldrig blivit av men nu när tiden finns att hitta rätt på hojen så känns de riktigt kul att testa något nytt och det går riktigt bra!

Jag kommer fortsätta att kämpa på med mitt under de förutsättningar som råder just nu och bygga upp mig själv igen och bli starkare!

Ha de gött och ta hand om varandra.

Med Vänliga Hälsningar

//Albin Elowson